Inici Actualitat El Punt Jove de Taradell inicia els tallers d’estiu

El Punt Jove de Taradell inicia els tallers d’estiu

0
COMPARTIR

activitats-puntal-2014El passat dijous dia 3 de juliol es va fer la primera activitat dels tallers d’estiu que ofereix el Servei d’Informació Juvenil El Puntal de Taradell per a joves a partir de 12 anys. El primer d’aquests tallers va ser el de cupcakes, on es va ensenyar als joves a fer aquestes magdalenes. Se’n van fer dues modalitats, una amb galtes oreo i l’altre de “frosting” de colors. Cada participant va fer dues magdalenes i el resultat va resultar ser molt creatiu.

Aquest dijous s’ha un taller de malabars. El Punt jove El Puntal ha organitzat per aquest mes de juliol diversos tallers que es realitzaran cada dijous. El dijous 17 de juliol es farà un taller d’scrapbook en el qual es decorarà una llibreta. El 24 de juliol es faran dues activitats com són un taller de Parkuor i una sortida a la Via ferrada de Centelles.

Tots els tallers són gratuïts i es fan al matí d’11 a una. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Puntal de Taradell, en horari de matins de 9 a 13 hores.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments