Inici Actualitat La UD Taradell començarà la lliga 2014/15 a casa contra el Bellavista...

La UD Taradell començarà la lliga 2014/15 a casa contra el Bellavista Milan

0
COMPARTIR
plantilla udtaradell

plantilla udtaradellAquest dimarts es va fer públic el calendari per la temporada 2014-2015 del grup 4art de Segona Catalana de futbol, on milita la Unió Deportiva Taradell. Segons el calendari, els taradellencs començaran la lliga a la Roureda davant d’un rival que ha recuperat la categoria, el Bellavista Milan. La primera jornada es disputarà el 6 de setembre a 2/4 de 5 de la tarda.

El primer derbi serà matiner. El Taradell visitarà el camp del Tona a la segona jornada de lliga. Aquest serà l’únic derbi osonenc aquesta temporada, després que l’OAR Vic i el Roda perdessin la categoria. L’enfrontament es tornarà a viure el 31 de gener, però a la Roureda.

La U.D. Taradell tancarà la lliga 2014/2015 jugant com a local a la Roureda el 30 de maig rebent la visita d’un equip nou a la categoria, el Llerona. Com a equips nous al grup també hi ha el Sant Cristòbal (baixat de Primera Catalana), el Caldes de Montbui, el Tibidabo Torre Romeu i el Sallent (ascendits de Tercera Catalana).

Aquí podeu consultar el calendari complet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments