Inici Actualitat Taradell commemora a partir de divendres els 15 anys del Centre cultural...

Taradell commemora a partir de divendres els 15 anys del Centre cultural Costa i Font

0
COMPARTIR

centre cultural

Amb l’objectiu de commemorar el 15è aniversari del Centre cultural Costa i Font, l’Ajuntament de Taradell ha organitzat alguns actes que comencen aquest divendres. Així, el vestíbul del centre cultural acollirà una exposició centrada en les entitats que té el poble i les activitats que ha acollit l’equipament.

Sota el títol “Can Costa, 15 anys teixint activitats”, s’inaugura aquest divendres a les 9 del vespre. La mostra també inclourà el curtmetratge “El meu poble” sobre la vida a Taradell als anys 50 i l’audiovisual “La fàbrica tèxtil de Can Costa” amb entrevistes a persones que van estar vinculades a la fàbrica.

A banda d’això, el dilluns i dimarts vinent els jardins de Can Costa acolliran activitats proposades per les entitats amb concerts, xerrades i altres actes a les tardes a partir de les 6. El dimecres hi haurà “Terrassa a la fresca” amb programació en directe i sessió musical a càrrec de Ràdio Taradell.

I el dijous 17 de juliol a les 8 del vespre la Biblioteca s’inaugurarà l’exposició “Serrallonga de paper: bibliografia del bandoler des del segle XVII fins ara”. També es projectarà el curtmetratge “Taradell, terra de bandolers” i hi haurà una xerrada a càrrec de Ricard Dilmé. Més tard, hi haurà una ballada de gegants de Taradell.

Finalment, el divendres 18 de juliol a 2/4 de 10 del vespre als jardins de Can Costa es presentarà el nou disc de la Cobla Lluïsos amb l’estrena d’una sardana dedicada a Can Costa i un concert. També es sortejaran un centenar de Cd’s que correspondran als números que tenen els punts de llibre que es regalaran als visitants de l’exposició del vestíbul de can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments