Inici Actualitat Els Pescadors de l’Escala canten havaneres a Taradell

Els Pescadors de l’Escala canten havaneres a Taradell

0
COMPARTIR

pescadors-escala-20141

En el marc de les propostes culturals de ‘Juliols a la fresca’ aquest diumenge al vespre La Plaça va acollir una actuació d’havaneres. Enguany els encarregats de cantar-les van ser els Pescadors de l’Escala i es va tornar a demostrar que a Taradell les havaneres agraden.

La zona de La Plaça es va omplir de gent per gaudir de l’ambient i la bona temperatura. Es van ocupar les 400 cadires que hi havia i molta gent va haver de seguir les havaneres a peu dret.

Durant més d’una hora la formació de l’Alt Empordà, el grup més antic d’havanera i cançó de taverna, va oferir música popular catalana. A més, aquest any han rebut la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i celebren els 50 anys de la seva constitució.

pescadors-escala-2014

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments