Inici Actualitat Meritxell Pena assoleix el bronze al campionat d’Espanya juvenil de figures obligatòries

Meritxell Pena assoleix el bronze al campionat d’Espanya juvenil de figures obligatòries

0
COMPARTIR

La taradellenca Meritxell Pena va aconseguir aquest passat dissabte la medalla de bronze en categoria juvenil al Campionat d’Espanya de figures obligatòries. La competició es disputava a Covelo (Pontevedra) i hi prenia part com a integrant de la selecció catalana.

Amb aquest resultat s’ha classificat per a l’Europeu que es disputarà a Rence (Eslovènia) del 18 al 23 d’agost. Aquest èxit se suma als assolits aquest any, quan va guanyar la plata al Campionat de Catalunya en figures obligatòries i l’or en la modalitat de “solo dance”.

meritxell-pena-espanya-figures-obligatories-2014

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments