Inici Actualitat Cursos oberts d’orientació i de gps a Taradell

Cursos oberts d’orientació i de gps a Taradell

0
COMPARTIR

gps-MontañaEl pròxim 12 de juliol comença al centre cultural Costa i Font un curs d’orientació a muntanya. Serà el primer que s’oferirà i s’impartirà de 9 del matí a 7 de la tarda. Aquest curs està dirigit a tots els aficionats a les activitats a la natura per aprendre els coneixements bàsics per orientar-se, conèixer la posició i saber llegir un mapa i una brúixola, i d’un gps. S’intercalaran xerrades teòriques i pràctiques.

També es planteja un curs de gps, mapes digitals i programes. S’impartirà el 19 de juliol, també de 9 del mapa a 7 de la tarda. Aquest curs permetrà saber usar un pgs, treballar amb mapes digitals per dibuixar la ruta i després passar-la al gps. També hi haurà pràctica amb una activitat de geocaching per la muntanya.

Finalment, també es poden fer un curs de 3 hores del programa CompeGPS land o una excursió pràctica d’orientació qualsevol dia.

Per informació podeu consultar aquesta web i per a consultes, escriure a excursionsigps@hotmail.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments