Inici Actualitat La UD Taradell confirma 8 fitxatges per a la nova temporada

La UD Taradell confirma 8 fitxatges per a la nova temporada

0
COMPARTIR

udtaradell-cardedeu-20141Segons publica a la seva web, la Unió Deportiva Taradell ja ha tancat vuit fitxatges per a l’equip de Segona Catalana de cara a la temporada 2014/2015. Entre elles destaquen el retorn de dos taradellencs, els migcampistes Albert Muntal (procedent de la UE Seva) i Jordi Pladevall (procedent del Vic Riuprimer). Els dos jugadors militaven aquest any en equips de Tercera Catalana i tenen perfil marcadament ofensiu.

A banda d’aquests, el nou entrenador Xevi Pillao també disposarà de noves incorporacions. Seguint la filosofia dels últims anys d’incorporar jugadors joves, s’ha fitxat al porter procedent del juvenil de Divisió d’honor de l’AEC Manlleu, Sergi Solanich. També s’incorpora el defensa central de 21 anys, Sergi Company, que jugava al Tercera Catalana del Vic Riuprimer, i els migcampistes Martí Pedron (militava al juvenil de Divisió d’honor de l’AEC Manlleu) i David Cocera (que jugava al nacional de futbol sala del Centelles).

A la part del davant, s’han fitxat els davanters Javi Pérez (jugava al CE Roda de Segona Catalana) i Òscar Sánchez (jugava al Sant Quirze de Besora de Quarta Catalana). Pel que fa al capítol de baixes, estan confirmades les del porter Gerard Bobé i els jugadors Raul Garcia (fitxat per l’AEC Manlleu de Tercera Divisió), Marçal Sala (per motius laborals), Ot Mas (farà la pretemporada amb la UE Vic), Marc Sánchez (fitxa pel Campdevànol), Enric Casanovas i Carles Roca (retorna a la UE Vic després de la cessió).

Els entrenaments de pretemporada començaran el 4 d’agost amb la resta d’integrants de l’equip que continuen. El primer partit serà el 10 d’agost a la Roureda contra l’AEC Manlleu. El partit de Festa Major serà el 23 d’agost contra el Vic Riuprimer. Abans es jugarà contra el Mollet de Primera Catalana i l’Abadessenc de Segona Catalana. També hi haurà amistosos contra l’OAR Vic, Vic Riuprimer B, Folgueroles, La Garriga i Campdevànol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments