Inici Actualitat L’Ecomuseu del Blat proposa un taller de segar aquest diumenge

L’Ecomuseu del Blat proposa un taller de segar aquest diumenge

0
COMPARTIR

segar-mà

Aquest diumenge al matí a Taradell es podrà viure un taller del segar. La proposta, organitzada per l’Ecomuseu del Blat, tindrà lloc al Camp dels Ametllers del Mas El Colomer. L’objectiu és reviure les tècniques i els costums dels pagesos que, agrupats en colles de segadors, es llogaven per segar.

El taller permetrà que tothom qui ho vulgui pugui agafar el volant i l’esclopet i, sota les ordres d’un cap de colla, pugui aprendre a segar i a lligar garbes. L’activitat també comptarà amb un esmorzar i els més petits podran fer un taller de nines de collita. L’inici serà a 2/4 de 10 del matí, tot i que els participants es trobaran a partir de les 8.

El preu de l’activitat i l’esmorzar és de 3 euros pels adults i 1 euro pels menors de 12 anys. Les inscripcions al taller s’han de fer abans d’aquest divendres 4 de juliol al correu electrònic: ecomuseudelblat@gmail.com

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments