Inici Actualitat La Coral l’Arpa i Gottic Teatre fa una volta al món a...

La Coral l’Arpa i Gottic Teatre fa una volta al món a base de música i teatre

0
COMPARTIR

concert arpa-gottic 2014

La sala gran del Centre cultural Costa i Font va acollira aquest diumenge a la tarda el concert d’estiu de la Coral l’Arpa. Amb la participació de Gottic Teatre les dues entitats van proposar un viatge per diferents països del món a través de la música i amb uns viatgers com a guies.

concert arpa-gottic 20143‘La volta al món en 80 minuts’ va passar per països com Japó, Brasil, Grècia, Venècia, París, Sevilla amb molts tocs d’humor. La proposta va comptar amb la teatralització de diversos actors i actrius de Gottic Teatre i també alguns de la Coral l’Arpa que no només van cantar, sinó també es van atrevir a actuar.

Els actors eren Salvador Gilabert, Iona Vaquer, Marina Cuní, Cris Casas, Emília Bosch, Arnau Sañé, Anna Rovira, Pau Montaña, Mireia Montaña i Lluís Presegué. També hi havia els músics Oriol Puertas (piano), Pep Solà (percussió) i Biel López (baix i percussió).

A continuació us deixem amb alguna imatge i un petit vídeo sobre el concert:

concert arpa-gottic 20144

concert arpa-gottic 20145

concert arpa-gottic 20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments