Inici Actualitat La taradellenca Anna Ramírez guanya el Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta

La taradellenca Anna Ramírez guanya el Campionat d’Espanya de ciclisme en ruta

0
COMPARTIR
Foto: Dani Sánchez/bdssport.com
Foto: Dani Sánchez/bdssport.com
Foto: Dani Sánchez/bdssport.com

La taradellenca Anna Ramírez s’ha proclamat aquest dissabte campiona d’Espanya de ciclisme en ruta, deu anys després de l’última vegada (2004 a Cantàbria). Aquest és el tercer títol d’Espanya que aconsegueix en la seva carrera esportiva.

Foto: Dani Sánchez/bdssport.com
Foto: Dani Sánchez/bdssport.com

La prova es va disputar a Ponferrada i Anna Ramírez va mostrar un gran superioritat. La taradellenca de l’equip Bizkaia-Durango va atacar a 30 quilòmetres de la línia de meta i cap de les ciclistes va poder seguir el seu fort ritme. Va treure 2 minuts 52 segons a un quartet perseguidor d’on va sortir la segona classificada, Irene San Sebastian del mateix equip, i la tercera, Shyel Gutiérrez.

Les participants havien de fer cinc voltes a un circuit per completar un total de 91 quilòmetres.

Foto: CAF/Rafa Gómez
Foto: CAF/Rafa Gómez

Però l’èxit no s’acaba aquí, ja que divendres Ramírez va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de contrarellotge. La victòria va ser per Leire Olaberria, del mateix equip. Ramírez hi participava com a integrant de la selecció de Catalunya.

Aquí podeu escoltar unes declaracions d’Anna Ramírez a la Federació Espanyola de Ciclisme:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments