Inici Actualitat La Coral l’Arpa i Gottic Teatre proposen ‘La volta al món en...

La Coral l’Arpa i Gottic Teatre proposen ‘La volta al món en 80 minuts’

0
COMPARTIR

coral arpa concert 20 anys3

La Coral l’Arpa de Taradell proposa aquest diumenge un concert d’estiu. Sota el títol ‘La volta al món en 80 minuts’ presentarà un concert amb un format diferent. Amb la col·laboració de Gottic Teatre presentaran una actuació amb turistes-actors que faran un viatge per cinc continents amb la música com a guia turístic.

El concert començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la direcció de Pere-Mateu Xiberta per part de la Coral l’Arpa i Anna Pressegué responsable de la direcció i dramatúrgia de Gottic Teatre. Les entrades es podran aconseguir abans de l’actuació al preu de sis euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments