Inici Actualitat La 30a edició del Torneig d’estiu de futbol sala de la UD...

La 30a edició del Torneig d’estiu de futbol sala de la UD Taradell tindrà 79 equips

0
COMPARTIR

torneig-ud-taradell-20122Un total de 79 equips participaran aquest any al Torneig d’estiu de futbol sala, que organitza la Unió Deportiva Taradell. Es tracta de tres equips més respecte a la passada edició. Es calcula que del 25 de juny al 26 de juliol passaran uns 600 jugadors pel camp municipal de la Roureda.

En total hi haurà 8 categories. A la prebenjamí hi haurà un grup de 8 equips, la benjamí comptarà amb 13 equips distribuïts en dos grups i l’aleví tindrà dos grups amb 7 equips cadascun. Pel que fa a infantils, hi haurà un grup de 10 equips i en cadets dos grups de 8 equips cadascun. També hi haurà la categoria juvenil amb quatre equips.

En l’apartat femení, hi haurà un grup de sis equips en categoris sènior i un altre de 8 equips en júnior. Les finals es disputaran el 25 i 26 de juliol. Més informació a la web de la UD Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments