Inici Actualitat La Biblioteca encara té places per al viatge cultural al País Basc

La Biblioteca encara té places per al viatge cultural al País Basc

0
COMPARTIR

donostia

Dins l’agermanament amb dues biblioteques del País Basc, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font realitzarà al setembre un viatge cultural a Donostia. El període d’inscripció ja està obert i encara queden places per a qui vulgui gaudir de l’experiència.

La ruta es realitzarà del 25 al 28 de setembre i inclou un recorregut per la costa de Guipúscoa, visitant pobles com Zumaia, Getaria, Zarauz i Hondarribia. També inclou la visita a la biblioteca Ernest Lluch on els participants podran escoltar llegendes del País Basc i a la Biblioteca d’Intxaurrondo. Precisament a la ciutat de Donostia es visitaran punts com el Monte Igueldo o tota la part antiga i s’arribarà fins a Astigarraga per gaudir del museu de la sidra.

El viatge es farà en autobus. Per a inscripcions i informació més detallada es pot anar a la biblioteca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments