Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la seva Festa Major a partir d’aquest...

El barri de Mont-rodon celebra la seva Festa Major a partir d’aquest dijous

0
COMPARTIR

cartell-festa-major-montrodon2014Els veïns del barri de Mont-rodon de Taradell ha organitzat un ampli ventall d’activitats per celebrar la seva Festa Major. Enguany s’han ampliat actes i aquests s’allargaran des de dijous fins diumenge.

Aquest dijous el tret de sortida el donarà el pregó que, a partir de les 9 del vespre, anirà a càrrec de l’escriptor Antoni Pladevall i Arumí. Tot seguit, hi haurà un concert de guitarra clàssica a càrrec del músic Jaume Grau i del Quartet de Guitarra Clàssica Cali Quartet.

El divendres al vespre hi haurà un tast de whiskies a les 8 conduït per Joan Mitjavila, expert en Whisky de Malta. I a 2/4 d’11 tindrà lloc el concert de versions amb Paracaigudistes acústics.

El dissabte serà el dia a més activitats. A les 12 hi haurà zumba a la Pista, mentre que a la tarda després de la missa al Pla de les Albes es farà una xocolatada popular a les 5, juntament amb passejades amb poni. Més tard, tindrà lloc una cercavila amb el grup Pixie Dixie que a la Pista seran els encarregats fer ballar als presents. A les 9 del vespre es farà un sopar amb bingo i ball a càrrec del mateix grup.

Finalment, diumenge al matí hi haurà un circuit amb bicicleta sota l’aigua pels carrers del barri i una festa de l’escuma a la Pista. Es tancaran els actes al migdia amb un aperitiu popular. Tots els actes estan organitzats per l’Associació de Veïns de Mont-rodon. Podeu veure els actes i horaris al nostre espai de l’agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments