Inici Actualitat La Festa de l’Homenatge a la Vellesa compleix 60 anys diumenge

La Festa de l’Homenatge a la Vellesa compleix 60 anys diumenge

0
COMPARTIR

homenatge-vellesa-20134

El Patronat d’Homenatge a la Vellesa de Taradell organitzarà aquest diumenge una nova edició de la festa dedicada a la gent gran del poble. Enguany es compleix el 60è aniversari. La festa seguirà els mateixos paràmetres que en els últims anys.

A les 11 del matí es farà la rebuda dels avis homenatjats davant de l’Ajuntament i llavors la comitiva amb la pubilla i l’hereu es dirigiran a l’església Sant Genís. Allà s’hi farà una missa que comptarà amb l’acompanyament del Cor parroquial i amb una petita actuació d’alumnes de l’escola El Gurri.

A la sortida de missa es farà el tradicional vermut davant de l’Església i cap a les 2 hi haurà el dinar al Centre cultural Costa i Font. Aquest any, a part d’imposar la insígnia del Patronat als nous homenatjats, també es farà un recordatori a l’expresident del Patronat, Ramon Bosch. La festa acabarà amb una actuació de Gottic Teatre i l’Esbart dansaire Sant Genís. Enguany, s’ha previst interpretar el pròleg dels pastorets d’en Garrofa i en Pallanga que es representaven antigament a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments