Inici Actualitat El taradellenc Xevi Pillao serà el tècnic de la UD Taradell la...

El taradellenc Xevi Pillao serà el tècnic de la UD Taradell la pròxima temporada

0
COMPARTIR

xevipillao

Segons informa la web de la UD Taradell, Xevi Pillao serà el tècnic de l’equip de Segona Catalana de la UD Taradell la pròxima temporada. El taradellenc, tot i que actualment veí de Vic, substitueix a Ramon Mayo i Ramon Ferrer, que portaran la direcció esportiva de la UE Vic.

Xevi Pillao havia militat al club en categoria juvenil i, com a entrenador, va dirigir el juvenil del Centelles durant dos anys i el primer equip centellenc. Aquesta temporada va agafar les regnes del Gurb a mitja temporada per intentar salvar-lo. El taradellenc Jordi Peipoch serà el seu ajudant.

Pel que fa a l’equip, de moment es coneixen les baixes d’Enric Casanovas i Carles Roca, i segurament la de Raul Garcia que provarà en algun equip de superior categoria (podria ser el Vic). Amb les incògnites de Kevin, Ot Mas i Marc Sánchez, ja es busquen entre 6 i 7 fitxatges per completar la plantilla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments