Inici Actualitat Segon lloc de Rubén Llacer al torneig de tennis taula de Camprodon

Segon lloc de Rubén Llacer al torneig de tennis taula de Camprodon

0
COMPARTIR

ruben-llacer

Dos jugadors de l’escola del CPE Taradell van participar amb una molt bona actuació al darrer torneig d’aquesta temporada celebrat aquest dissabte al matí a Camprodon. Rubén Llacer va ser segon en categoria benjamí després de superar unes difícils semifinals davant Sílvia Coll del Vic TT. A la final va perdre per 0-3 contra Albert Oliva del CTT Roda de Ter.

En categoria aleví Ian Llacer, després d’una bona primera fase, va caure a vuitens contra Pau Gras del TT Camprodon. Després acabaria en setena posició guanyant per un ajustat 3-2 a Toni Pagès del CTT Roda de Ter. Hi van participar 46 jugadors repartits en tres categories.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments