Inici Actualitat L’atur continua baixant i al maig de 2014 ja hi ha menys...

L’atur continua baixant i al maig de 2014 ja hi ha menys de 400 aturats a Taradell

1
COMPARTIR

aturAl mes de maig va continuar la dinàmica descendent de l’atur en aquest 2014. A Taradell el número de persones sense feina ha baixat per sota de la xifra de 400. Actualment hi ha 386 taradellencs a l’atur, segons dades facilitades pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Això suposa un descens de 15 persones (-3,8%) respecte a l’abril.

La disminució és d’un 17,6% si es compara amb la xifra d’atur del maig del 2013 quan hi havia 454 taradellencs sense feina.

Mentrestant, a Osona l’atur també ha baixat considerablement en 271 persones respecte al mes d’abril. Actualment, la xifra es situa en 12.087 osonencs sense feina (-2,29%). Fa un any la xifra superava d’aturats osonencs era de 13.442.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
3 juny 2014 13:34

M’alegro pels nous assalariats, tot i que sincerament, concloure que hi ha menys de 400 persones sense feina a partir del nombre de gent que es troba inscrita al SOC és una bajanada. Conec bastant gent del poble que continua buscant feina tot i fer anys que no hi estan inscrits. Ja us en podeu imaginar els motius.