Inici Actualitat Una vuitantena de taradellencs es concentren per reclamar la República Catalana

Una vuitantena de taradellencs es concentren per reclamar la República Catalana

0
COMPARTIR

concentracio-republica-catalana

Arran de l’anunci, avui, de l’abdicació del Rei d’Espanya, Joan Carles I, una vuitantena de taradellencs s’han concentrat a les 8 del vespre davant de l’Ajuntament per reclamar la República Catalana. La convocatòria havia estat fet per la secció local d’ERC, tal i com s’ha fet en diverses poblacions catalanes.

concentracio-republica-catalana3El regidor i alcaldable d’ERC Taradell, Salvador Clot, ha llegit un manifest reclamant la república catalana, com a forma d’estat pròpia, i manifestant la no renúncia a construir un nou estat. La concentració, amb la presència de diverses estelades i un grup de grallers i timbalers, ha durat uns deu minuts. També hi havia representació de Solidaritat Catalana per la Independència, a través del seu regidor Jacint Casadevall.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments