Inici Actualitat Taradell va acollir la 1a Trobada de Guitarres de la Catalunya Central

Taradell va acollir la 1a Trobada de Guitarres de la Catalunya Central

0
COMPARTIR

trobada-guitarres1

Taradell s’ha convertit les últimes setmanes en la seu de diverses trobades de diferents instruments musicals. Fa 2 setmanes els protagonistes van ser els contrabaixos, divendres els flabiols i aquest diumenge al matí es va fer la primera Trobada de Guitarres de la Catalunya Central.

Sota l’organització de la zona 6 de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), hi van participar les escoles de música de Cardona, L’Esquirol-Roda de Ter, Torelló, Manresa, Sallent, Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Taradell i Vacarisses. La trobada estava dirigida per Montserrat Masramon i es va tancar amb un concert.

trobada-guitarres

trobada-guitarres2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments