Inici Actualitat S’ha celebrat el 139è Concurs d’ocellaires a Taradell

S’ha celebrat el 139è Concurs d’ocellaires a Taradell

5
COMPARTIR

concurs-ocells20142

La plaça de les Eres de Taradell ha acollit aquest diumenge al matí el 139è Concurs d’ocellaires, organitzat per l’Agrupació d’Ocellaires de Taradell. Aquesta activitat té molta afició a la comarca i això s’ha notat amb la quantitat d’ocellaires que hi havia per veure quins eren els ocells que cantaven més.

concurs-ocells20143

concurs-ocells2014

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
victor
4 setembre 2014 17:18

Hola abans de de fer comentaris contra la nostra tradició, hauria d’estudiar el perquè no hi ha ocells, ja que totes les organitzacions (inclòs seobirdlife) estan d’acord en què la culpa no és dels ocellaires, ja que des de sempre (hi ha pintures egípcies de captura amb vesc) s’ha fet i els ocells són una font renovable, com la caça. El que passa és que la ignorància porta a dir que no hi ha ocells perquè els agafen: el pròxim que serà? Prohibir el consum de peix perquè els pescadors pesquen? No serà més intel.ligent anar tots en contra de… Llegeix més »

Jordi Pascual Sala
Jordi Pascual Sala
2 juny 2014 16:38

Voldria només obrir una reflexió sobre el fet ocellaire en sí mateix. És cert que aquesta és una activitat amb una llarga tradició a la nostra comarca. No obstant, la societat ha canviat, i també ho han fet les sensibilitats i els mitjans que tenim a l’abast. Avui hi ha moltes maneres de gaudir del cant dels ocells que no requereixen de la reclusió d’ocells silvestres en gàbies. A més, vivim en un poble on, per sort, podem sentir verdums i caderneres tot passejant pel carrer. I de pinsans en veiem molts a l’hivern i en tenim niant no massa… Llegeix més »

Francesc
Francesc
2 juny 2014 12:52

La crítica no va adreçada a tu particularment. Senzillament tenim principalment dos canals per estar informats i el que volia reflectir és que cap dels dos ha dit res.

Francesc
Francesc
2 juny 2014 0:31

Llegeixo la noticia “Aquesta activitat té molta afició a la comarca”.
Però ni a l’agenda d’aquesta web ni al butlletí de l’ajuntament que rebo cada setmana se’n parla gens ni mica.