Inici Actualitat La UD Taradell acaba la lliga perdent a Castellar i en la...

La UD Taradell acaba la lliga perdent a Castellar i en la 12a posició

0
COMPARTIR

udtaradell-castellar-2014

Derrota per 2 a 1 de la Unió Deportiva Taradell en l’últim partit de lliga a Segona catalana. Els taradellencs, amb moltes baixes, han caigut davant del Castellar del Vallès.

Al primer temps el Taradell ha dominat en possessió, mentre el Castellar no creava gens de perill. Per part taradellenca, hi ha hagut dues ocasions clares. Primer Xevi Carrillo amb un xut des de la frontal que el porter ha rebutjat amb la mà. I, més tard, en una jugada individual d’Enric per la banda que ha fet la passada de la mort a Marçal i el xut d’aquest l’ha tret de sobre la línia un defensa.

En canvi, el Castellar al minut 42 ha aprofitat un error de circulació de la defensa taradellenca per marcar l’1 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, el ritme ha estat lent a causa de la calor i no ha passat res fins al minut 72 quan ha arribat el 2 a 0. Ha estat a la sortida d’un córner quan el rebuig de Nil l’ha engaltat un jugador i la pilota rebotada ha anat a parar als peus d’un jugador local que només ha hagut d’empènyer la pilota.

Poc després el Taradell ha escurçat diferències. Carrillo ha marcat aprofitant una pilota rebutjada després del llançament d’un córner. En els últims 10 minuts els taradellencs han apretat per empatar i han gaudit d’algunes arribades per poder-ho fer, però sense sort.

Cal mencionar que el Taradell ha afrontat el partit amb pocs efectius i dos juvenils: Arnau Oriol i Joel Collell, que han hagut de jugar durant molts minuts.

El Taradelll acaba la lliga en la dotzena posició amb 42 punts i ja pensant en la pròxima temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments