Inici Actualitat EL CP Taradell tanca la lliga guanyant el líder i com a...

EL CP Taradell tanca la lliga guanyant el líder i com a 2n classificat

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013Victòria per 4 a 2 del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre en el partit que tancava la Primera nacional Catalana. Els homes de Climent Muñoz van derrotar al líder, el Caldes, en un partit intrascendent, ja que no podien atrapar-los i ja tenien el subcampionat assegurat.

Pel que fa al partit, primera meitat igualada, però amb domini taradellenc que sempre va portar la inciativa en el marcador. Àlex Martínez va fer el primer en els inicis, però quan s’acostava el descans el Caldes va empatar de falta directa. Tot i això, reacció fulminant del Taradel que amb dos gols de Benito marxava al descans amb un 3 a 1.

Només començar la segona meitat, el CP Taeradell va fer el quart amb un gol d’Àlex. El Caldes només va poder fer el 4 a 2 a l’equador del segon temps.

El Club Patí Taradell tanca la temporada amb 73 punts a 4 del campió, el Caldes, i ha estat l’equip menys golejat, abm 73 gols. Ara la incògnita és saber si l’equip tornarà a competir l’any vinent en aquesta categoria, ja que el subcampionat no dóna la possibilitat d’ascendir. També podria ser que es mirés de comprar la plaça a alguna equip de Nacional espanyola. De moment, el jugador vigatà Marc Soler ja ha anunciat que deixa l’equip, ja que marxa d’Erasmus, i també plega l’Àlex Martínez.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments