Inici Actualitat Activitats esportives per a tots els gustos en la 6a Festa de...

Activitats esportives per a tots els gustos en la 6a Festa de l’Esport de Taradell

0
COMPARTIR

festa-esport2014

Els taradellencs van sortir al carrer aquest cap de setmana per participar en la 6a Festa de l’Esport. Propostes de tot tipus i per a tots els públics es van poder fer, sobretot dissabte i diumenge.

festa-esport20142Dissabte a la tarda es va tornar a dedicar als més petits amb activitats al bosc del Pujoló. Tot i l’amenaça de pluja, els participants van poder gaudir de les propostes fins a les 7 de la tarda, quan va caure un fort xàfec. Hi havia un circuit d’habilitat, cistelles de bàsquet, inflables, una zona per practicar el bicitrial i la possibilitat de jugar a escacs o a tennis taula. A més, també hi havia un circuit per a btt i l’exitosa tirolina.

A mitja tarda també es va fer una exhibició de balls i zumba en un escenari al mateix Pujoló. D’altra banda, diumenge al matí hi va haver una caminada popular i una exhibió de trial, que es va completar amb un partit de futbol aleví i partits d’hoquei i exhibició de patinatge el divendres.

Aquí podeu veure imatges de les activitats del dissabte:

[shashin type=”albumphotos” id=”39″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments