Inici Actualitat La llengua i la cultura basca en una xerrada a la Biblioteca...

La llengua i la cultura basca en una xerrada a la Biblioteca Antoni Pladevall

0
COMPARTIR

cartell-tast-llengua-cultura-bascaSeguint amb el projecte “De biblioteca a biblioteca, de país a país”, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest divendres a les 8 del vespre una xerrada per conèixer la cultura i la llengua del País Basc. La conferència anirà a càrrec de Jon Elordi, professor de la UAB i de la Euskal Etxea de Barcelona, i Itziar Aduriz, professora titula del Departament de Lingüística (secció de llengua basca) de la UB. L’acte analitzarà les característiques de la llengua basca o quina és la seva situació actual.

D’altra banda, ja està confirmat que el Club de Lectura que es farà el 19 de juny girarà entorn de la novel·la de l’autor basc Bernardo Atxaga ‘El fill de l’acordionista’. A la biblioteca hi ha exemplars per als qui hi vulguin participar. La conductora de l’acte serà l’escriptora Dolors Puig-Alsina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments