Inici Actualitat Albert Solans serà l’Agutzil 2014 a la Festa d’en Toca-sons

Albert Solans serà l’Agutzil 2014 a la Festa d’en Toca-sons

0
COMPARTIR

agutzil-toca-sons2013

Després de la iniciativa perquè els taradellencs triessin la persona que interpretarà l’Agutzil a la Festa d’en Toca-sons 2014, ja podem anunciar el seu nom. Es tracta d’Albert Solans, que en l’edició anterior de la festa va fer d’advocat defensor.

Al final no s’ha fet cap enquesta a la web perquè els taradellencs poguessin escollir-lo. El motiu és que es van rebre propostes de 8 candidats via correu electrònic, però calia demanar-los si estaven disposats a fer el paper abans d’obrir l’enquesta. Al final, només l’Albert Solans s’hi va mostrar disposat i, per aquest motiu, se li ha adjudicat el paper.

L’objectiu de l’Associació de la Festa d’en Toca-sons és fer partícip el poble en la creació i realització de la festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments