Inici Actualitat Ja es pot votar a les eleccions europees 2014 a Taradell

Ja es pot votar a les eleccions europees 2014 a Taradell

0
COMPARTIR

eleccions-europees2014

A les 9 del matí ha obert sense problemes l’únic col·legi electoral que hi ha a Taradell. Els més matiners ja han introduït els seus vots a les urnes. Com sempre els votants s’han de dirigir al Centre cultural Costa i Font on hi ha les meses electorals. Són un total de 7 meses i 4.694 taradellencs poden exercir el seu dret a vot.

eleccions-europees20142L’0bertura s’ha fet sense problemes amb tots els membres i presidents de les meses, juntament amb personal de l’Ajuntament de Taradell i els apoderats i interventors dels diferents partits que controlen que el procés de vot es produeixi sense problemes.

Una anècdota divertida és que un dels votants s’ha equivocat i ha mostrat una targeta de client d’un supermercat en lloc del document nacional d’identitat a l’hora d’exercir el vot.

Al llarg del dia us anirem informant de com evoluciona la jornada electoral i de les dades de participació.

eleccions-europees20143

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments