Inici Actualitat Al MercArt de Taradell li falta consolidar-se

Al MercArt de Taradell li falta consolidar-se

3
COMPARTIR

Mercart2014

La Festa de les Arts de Taradell, enguany sota el nom de MercArt, no aconsegueix consolidar-se, si parlem de seguiment. Aquest dissabte va estrenar un nou format, però no hi va haver una afluència massiva de públic.

ruta literaria2014Al matí es va fer un concurs de pintura ràpida i una ruta literària per diferents indrets del municipi. Les dues activitats van tenir poc seguiment, tot i que en la segona hi participava un grup de grallers i timbalers.

A la tarda es va estrenar el MercArt. Consistia en una desena de parades amb artistes que mostraven les seves obres i creacions, alguns d’ells fent demostracions en viu. També hi havia un petit espai amb jocs reciclats. La zona habilitada era l’aparcament de la Carpa i va anar atraient visitants, però amb comptagotes.

La cloenda es va fer a les 8 del vespre amb un taller de body percussion que van impartir Santi Serratosa i Mariona Castells. Era un taller participatiu que va comptar amb una quarantena de persones que van poder iniciar-se en aquesta disciplina. La iniciativa estava organitzada pel Consell de Joventut i l’Ajuntament de Taradell.

[shashin type=”albumphotos” id=”38″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR

3
Deixa un comentari

avatar
3 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
3 Autors
LVLJosep MiretM.DOLORS CASASSAS FRANCH Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
LVL
Convidat
LVL

De vegades també convé, quan és un tema nou i es comença, mirar, buscar, prendre nota, estar al dia de què es fa i com es fa, a altres llocs que potser ho tenen molt més per mà. Vivim un moment, en què el tema artístic, manual i col·laboratiu, i tot un ampli ventall del famós DIY (fes-t’ho tu mateix) està més que en el seu moment més significatiu. I, per altra banda, Taradell està ple de gent que ho porta a terme i que sap fer un munt de coses molt i molt xules. Segurament moltíssima d’aquesta gent ni… Llegeix més »

Josep Miret
Convidat
Josep Miret

L’art al descampat de la carpa, bandejat. I la fira del caçador al centre cultural Can Costa i Font?
Hi ha alguna cosa que no entenc o que m’estic perdent?

M.DOLORS CASASSAS FRANCH
Convidat
M.DOLORS CASASSAS FRANCH

Un suggeriment, potser hi hauria més participació si es fes en alguna plaça, no? La plaça, plaça Sta. Llucia, plaça de les eres, etc, etc.