Inici Actualitat Una UD Taradell sense tensió perd a casa contra el Sabadell Nord

Una UD Taradell sense tensió perd a casa contra el Sabadell Nord

0
COMPARTIR

udtaradell-sabadelln2014

Derrota de la Unió Deportiva Taradell en l’últim partit a casa de la temporada de Segona Catalana. Els taradellencs han pagat car dos errors defensius i han acabat perdent per 1 a 3 contra el Sabadell Nord.

El partit ha començat amb un gol matiner dels visitants, que al minut 4 aprofitant una passada dolenta en defensa per fer el 0 a 1. Tot i això, han fet una bona primera meitat. En el primer quart d’hora han tingut dues ocasions per empatar. La segona en un xut creuat de Roca que ha parat el porter visitant.

udtaradell-sabadelln20142El mateix jugador n’ha tingut una encara de més clara al minut 26. Una bona centrada de Canó per la dreta l’ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant el pal, quan ja es cantava gol. I quatre minuts després ha arribat el 0 a 2. Raul s’equivoca cedint amb el cap la pilota a Nil i un davanter aprofita la passada massa tova per marcar a plaer. Un córner molt tancat amb xut final de Carrillo ha estat l’última ocasió local.

A la represa el Taradell ha baixat de to i no ha tingut massa ocasions, més enllà d’algun xut massa elevat d’Ot i Marçal. En canvi, el Sabadell Nord ha fregat el tercer en un xut creuat que ha sortit fregant el pal al minut 72. El 0 a 3 ha arribat al minut 81, trencant el fora de joc un davanter visitant ha superat Nil d’un fort xut creuat des de la dreta.

Al minut 84 el Taradell ha escurçat diferències amb un penal clar per mans. Raul n0 ha perdonat i ha fet el definitiu 1 a 3. La UD Taradell tancarà la lliga el pròxim cap de setmana al camp del Castellar del Vallès.

Gol de Raul (1-3):

Ocasió de Roca amb 0-1:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments