Inici Actualitat Talls de trànsit al centre de Taradell per la gravació d’un curtmetratge

Talls de trànsit al centre de Taradell per la gravació d’un curtmetratge

0
COMPARTIR

gravacio-curtmetratge

Aquest dissabte al migdia Taradell ha patit les primeres restriccions de trànsit al centre del poble. El motiu és que s’està gravant un curtmetratge, del qual es manenten en secret els seus detalls. Dissabte al matí estava tallat de 12 a 2 el tram de carretera Balenyà entre el carrer Ramon Pou i el carrer Catalunya.

gravacio-curtmetratge2Aquest dissabte a la tarda el tram afectat serà el mateix de 2/4 de 4 a les 4, mentre que 2/4 de 5 a 7 estarà afectat el tram de la mateixa carretera entre el Passeig Sant Genís i la Plaça de les Eres. En aquest tram tampoc s’hi pot aparcar.

Els següents dies afectats seran el 6 i 7 de juny. El 6 de juny estarà tancat el carrer del campanar de 3 a 9 del vespre. I a partir d’aquesta hora i fins a mitjanit estarà tallada la Plaça de Santa Llúcia, on també estarà prohibit aparcar-hi.

El dissabte 7 de juny entre les 12 del migdia i les 3 de la tarda i de 2/4 de 5 a 6 de la tarda es tallarà la carretera Balenyà entre el Passeig Sant Genís i la Plaça de les Eres. Tampoc s’hi podrà aparcar. I de 6 a 8 de la tarda tampoc es podrà circular pel tram entre el carrer Ramon Pou i el carrer Catalunya.

gravacio-curtmetratge3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments