Inici Actualitat La Festa de les Arts de Taradell es transforma dissabte en el...

La Festa de les Arts de Taradell es transforma dissabte en el MercART

0
COMPARTIR
Recorregut literari 2013
Recorregut literari 2013
Recorregut literari 2013

La Festa de les Arts de Taradell, que es celebrava des de fa tres anys, ha agafat marca enguany. Sota la denominació MercART s’han programat diverses activitats aquest dissabte sota l’organització del Consell de Joventut i l’Ajuntament de Taradell.

El MercART es presenta com una mostra, al carrer, de diferents iniciatives culturals i artístiques de Taradell i comarca d’Osona. Al mateix temps, els visitants podran participar de la realització de tallers al llarg de tota la tarda i gaudir de diversos espectacles adreçats a tots els públics.

Entre les activitats matinals destaca un concurs de pintura ràpida i un recorregut literari per diferents escenaris del poble (sortida des de l’Església). A la tarda a partir de les 4 hi haurà parades, tallers i espectacles a l’aparcament de la Carpa. I a les 8 es farà la cloenda amb un taller de body percussion i un espectacle a càrrec de Santi Serratosa i Mariona Castells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments