Inici Actualitat Taradell acull la desena trobada de contrabaixistes de Catalunya

Taradell acull la desena trobada de contrabaixistes de Catalunya

0
COMPARTIR

Trobada-contrabaixistes

El Centre cultural Costa i Font de Taradell ha acollit aquest diumenge al matí la desena Trobada de Contrabaixistes de Catalunya. Durant tot el matí una seixantena d’alumnes d’escoles i conservatoris municipals de música han estat assajant. I a la una del migdia han fet un concert conjunt obert a tothom.

Hi han participat alumnes dels Conservatoris de Lleida, Vic, Badalona, Terrassa i Vilanova i la Geltrú, i les escoles de música d’Olesa de Montserrat, Sant Boi de Llobregat i Taradell. La trobada es fa cada any en una població catalana diferent.

Trobada contrabaixites5

Trobada contrabaixestes2

Trobada contrabaixites7

Trobada contrabaixistes6

Trobada contrabaixistes4

Trobada contrabaixistes3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments