Inici Actualitat Empat a 3 de la UD Taradell al camp del Palau Solità

Empat a 3 de la UD Taradell al camp del Palau Solità

0
COMPARTIR

udtaradell-palausolita20132La Unió Deportiva Taradell ha empatat aquest diumenge al migdia a 3 al camp del Palau Solità i Plegamans. Els taradellencs sempre han anat a remolc en el marcador.

El partit ha començat amb domini taradellenc, però al minut 15 en una contra que havia començat amb fora de joc els locals han marcat l’1 a 0. L’empat ha arribat al minut 25 en una centrada de Canó per la dreta que Marçal Sala ha rematat fent l’1 a 1. Abans Canó havia tingut una ocasió amb un xut des de la frontal que ha parat el porter amb el peu. Però al minut 36 l’àrbitre ha senyalat penal per als locals en una jugada on ha estat molt rigorós. Amb 2 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa el Taradell ha tingut diverses ocasions per empatar. Roca amb un xut al pal, un cop de cap de Canó aturat pel porter i un altre de Saborit a la sortida d’una falta. Tanta insistència ha tingut la recompensa al minut 56 amb un xut de Roca des de la frontal de l’àrea.

Amb empat Canó ha desaprofitat un u contra u davant del porter. El seu xut ha sortit fregant el pal. En canvi, al minut 70 ha arribat el 3 a 2 en un xut des de fora de l’àrea col·locat a l’escaire. El Palau Solità s’ha tirat enrere i el Taradell ho ha aprofitat per fer l’empat. Al minut 85 una passada en profunditat de Roca cap a Raúl, l’ha aprofitat aquest últim per marcar amb un xut creuat.

El punt fa que matemàticament el Taradell no pugui quedar sisè per la cua i, per tant, perilli per descensos compensats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments