Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista del quart, el Girona

El CP Taradell guanya a la pista del quart, el Girona

0
COMPARTIR

Viccp-taradell-recurs2tòria clara del Club Patí Taradell de Primera nacional Catalana aquest dissabte a la pista del Girona. L’equip de Taradell va ser molt superior i va dominar en tot moment el partit. El matx però va tenir constants aturades amb moltes faltes per part dels locals.

La primera meitat va acabar amb 0 a 2, gràcies als gols d’Àlex Martínez i de Pau. Al segon temps, els locals van començar escurçant diferències, però tres gols consecutius del Taradell van deixar el partit vist per sentència. Van marcar Marçal Casadevall, Albert Benito i, de nou, Marçal.

El Taradell continua segon, plaça que no li dóna l’ascens de categoria, ja que només puja el primer classificat que és el Caldes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments