Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell està definint els actes per celebrar el 15è aniversari...

L’Ajuntament de Taradell està definint els actes per celebrar el 15è aniversari del Centre cultural Costa i Font

1
COMPARTIR

reunio-entitats2

El Centre cultural Costa i Font complirà 15 anys aquest mes d’agost. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Taradell ja està treballant en definir un seguit d’actes de celebració. Aquest dimecres al vespre es va fer una reunió de treball on estaven convocades totes les entitats del poble. L’objectiu és que un dels actes serveixi per difondre l’enorme activitat i dinamisme que generen les entitats taradellenques. I és que Taradell disposa actualment de 68 entitats culturals. Aquest dimecres hi havia representants de 58 entitats.

Un dels actes serà una mostra d’entitats per apropar-les a la població i donar-les a conèixer. També hi haurà una sèrie de plafons exposats per a cada una de les entitats. Aquesta mostra estarà activa durant el mes de juliol. El 19 de juliol també es farà un sopar d’entitats.

reunio-entitatsAl mateix temps, es va anunciar la intenció d’editar un fulletó mensual que inclogui totes les activitats que fan les entitats per millorar la seva difusió. I també a través de la revista comarcal Som Cultura. Finalment, també es va oferir apropar les entitats als joves a través d’una sèrie de xerrades a l’INS Taradell.

La regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i la tècnica de Cultura, Berta Vaqué, van ser les encarregades de fer les explicacions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert Molist
Albert Molist
20 maig 2014 2:53

Seria interessant saber si hi haurà transparència per part de l’ajuntament a l’hora d’ensenyar el pressupost (i el cost final, moltes vegades diferent) que costarà això de celebrar el 15è aniversari del Centre cultural Costa i Font.
A opinió personal, molt més que innecessari… 15è aniversari… el 10è, el 25è, el 50è, potser… però 15è?… hi han parts del poble que necessitaríen remodelació i estan parades per falta de fons…