Inici Actualitat Taradell serà la seu de la primera Nit per la Recerca a...

Taradell serà la seu de la primera Nit per la Recerca a la Catalunya Central a favor de la lluita contra la sida

0
COMPARTIR

presentacio-nit-recerca

La Fundació Lluita Contra la Sida, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa han presentat aquesta setmana la Nit de Recerca a la Catalunya Central, que se celebrarà el 12 de juny a Osona en benefici de la Càtedra de la Sida i Malalties Relacionades de la UVic-UCC. Es tracta d’un sopar espectacle que se celebrarà a l’espai el Serrat del Figaró a Taradell i vol recaptar fons per avançar en la lluita contra la Sida. La intenció és que les següents edicions es facin a la Garrotxa i el Bages.

Els diners recaptats amb l’esdeveniment aniran directament a l’estudi del microbioma i l’envelliment, que duen a terme els investigadors de la UVic-UCC implicats en la Càtedra. El responsable de la part artística del sopar és el músic Pep Sala. La Nit per la recerca comptarà amb actuacions del mag Lari, Jordi LP, o el doctor Estivill, entre d’altres. El sopar anirà a càrrec del xef Nandu Jubany i tindrà un cost de 250 euros per persona. Tot i això, també hi haurà altres modalitats per fer aportacions, ja sigui com a ‘partner’, patrocinador, empresa solidària o patrocinador tecnològic. També s’ha obert un compte corrent per tothom qui hi vulgui fer donatius.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments