Inici Actualitat El CP Taradell pateix per superar el Masquefa

El CP Taradell pateix per superar el Masquefa

0
COMPARTIR

cptaradell-masquefa2014

Nova victòria del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre al pavelló del Pujoló. L’equip de Taradell, però, va haver de patir per guanyar al Masquefa en un matx que va acabar amb el resultat de 3 a 2.

cptaradell-masquefa20142Només començar les coses es van posar molt bé per als locals, ja que una passada-xut de Masoliver va ser desviada per un defensor i va sorprendre el porter visitant. Tot i l’1 a 0, la primera part no va ser gens còmode. Els dos equips van mantenir el pols per imposar-se i la igualtat va ser la nota dominant. A més, cal destacar que Masoliver es va lesionar per una contusió a la clavícula.

A la segona meitat, Àlex va ampliar la diferència marcant el 2 a 0, però els visitants no es van rendir. Van ser capaços de marcar en dues ocasions i empatar el partit a 2. Només un gol de Marçal va acabar donant la victòria al CP Taradell.

A falta de dues jornades, el CP Taradell ha assegurat ja la segona posició a la Primera Nacional Catalana. Ja no el pot agafar el tercer classificat, el Cerdanyola, però tampoc pot atrapar el líder, el Caldes.

cptaradell-masquefa20143

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments