Inici Actualitat L’OAR Vic s’endú el derbi de la Roureda

L’OAR Vic s’endú el derbi de la Roureda

0
COMPARTIR

udtaradell-oar20142

Victòria per 1 a 2 de l’OAR Vic aquest dissabte a la tarda a la Roureda en el derbi de Segona Catalana. El partit no va ser massa bo i el ha guanyat l’equip que estava més necessitat de punts. Els vigatans estan lluitant per eludir el descens.

En els primers minuts, molt igualtat sobre el terreny de joc. Les primeres aproximacions han estat escasses i no massa clares. Un cop de cap desviat de l’OAR i un xut massa fluix d’Ot pel Taradell han estat les oportunitats més importants. L’1 a 0 ha arribat al minut 34. En una jugada individual de Marçal per l’esquerra, aquest ha cedit a Roca que ha engaltat de primeres la pilota. El porter Enciso ha aturat el xut, però el rebot d’un defensa ha introduït la pilota al fons de la xarxa. L’empat ha arribat pocs minuts després. Una centrada per l’esquerra l’ha baixat amb el pit Espiñeira per engaltar la pilota i marcar l’1 a 1.

udtaradell-oar2014A la represa, el Taradell no ha millorat. Als 5 minuts Marçal ha enviat una pilota al travesser i en la jugada següent l’OAR ha estavellat un xut al pal. La clau ha estat l’expulsió al minut 57 de Parés. Ha vist la segona targeta groga en una jugada on simplement havia saltat de cap per lluitar una pilota.

A partir d’aquí l’OAR, que necessitava guanyar, a base d’empenta ha rondat el gol. Als 75 l’àrbitre ha anul·lat un gol als vigatans. Una centrada de Ramdas s’ha introduït a la porteria sense tocar-la ningú, però l’àrbitre ha assenyalat fora de joc d’Alberto que havia intentar rematar la centrada sense sort.

El gol del triomf ha arribat a 5 minuts pel final. Una pilota llarga l’ha agafat Pol per xutar creuat i la pilota ha acabat al fons de la xarxa després de tocar al pal.

Gol del Taradell (1-0):

Ocasió de Marçal al travesser:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments