Inici Actualitat Dissabte Taradell celebra una nova edició de la Festa del civisme

Dissabte Taradell celebra una nova edició de la Festa del civisme

0
COMPARTIR

festa-civisme-2013Un any més Taradell celebrarà una matinal per sensibilitzar els vilatans sobre la importància de mantenir comportaments cívics com la tinença responsable d’animals de companyia, la recollida de deixalles o el respecte dels espais comuns. La Festa del Civisme tindrà lloc dissabte al matí al bosc del Pujoló amb diferents activitats programades.

A les 9 del matí hi haurà una xocolatada popular  i, tot seguit, començaran uns tallers per a la mainada i un concurs de dibuix ràpid. A 2/4 d’11 del matí es farà un concurs de mascotes i una exhibició d’habilitats canines. I a les 12 del migdia tindrà lloc una representació teatral a càrrec dels nens i nenes del Centre Obert. L’acte estarà conduït pel grup de teatre Canya que no és conya i compta amb la col·laboració del Centre Obert de taradell, Inti Veterinaris i Protecció civil de Taradell.

Un dia abans, el divendres, el Centre cultural Costa i Font ja acull l’espectacle teatral “Sasif i la bruixa Jaravulà” de la companyia Fanàtik visual. Serà a les 6 de la tarda i per a tots els públics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments