Inici Actualitat Nova baixada de l’atur a Taradell durant el mes d’abril 2014

Nova baixada de l’atur a Taradell durant el mes d’abril 2014

0
COMPARTIR

aturLa xifra de persones a l’atur a Taradell s’ha situat en 401 durant el mes d’abril, segons dades facilitades pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta dada suposa un descens de 13 persones (3,14%) respecte al mes de març. La disminució pren especial rellevància, sobretot, si es compara amb l’atur de l’abril de 2013 quan el nombre d’aturats pujava fins a les 468 persones.

Mentrestant, a Osona l’atur també ha baixat considerablement en 271 persones respecte al mes de març. Actualment, la xifra es situa en 12.364 osonencs sense feina. Fa un any la xifra superava d’aturats osonencs era de 13.928.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments