Inici Actualitat El Centre Excursionista enceta divendres el 20è Cicle de projeccions

El Centre Excursionista enceta divendres el 20è Cicle de projeccions

0
COMPARTIR

cicle-projeccions2014

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà a partir d’aquest divendres una nova edició del Cicle de projeccions, que organitza el Centre Excursionista Taradell. Enguany s’arriba a la 20a edició i comptarà amb tres sessions durant els divendres a 2/4 de 10 del vespre.

La primera anirà a càrrec de Josep M. Parareda sota el títol “La ruta de l’èxode”. Està centrat en un recorregut per etapes pel Pirineu, seguint les passes dels càtars.

La segona projecció tindrà lloc el 16 de maig sota el títol “Cap de Creus-Fisterra-Porto: 2.000 km a la motxilla”. Anirà a càrrec de Miquel Àngel Ramos que explicarà la seva experiència durant tres mesos caminant des dels dos punts més oposats de la Península Ibèrica: el Cap de Creus i el Cap de Fisterra. Al final, va acabar arribant fins a la ciutat portuguesa de Porto, recorrent 2.000 quilòmetres en solitari i a peu.

El Cicle es tancarà el 23 de maig a càrrec de Josep Maria Parareda que projectarà imatges de l’ascensió a tres muntanyes: la Citaltépel (Mèxic), el Mont Pelvoux (França) i El Cerví (Itàlia-Suïssa). Totes les sessions són amb entrada gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments