Inici Actualitat El cicle Nits musicals a Santa Llúcia es tanca amb un concert...

El cicle Nits musicals a Santa Llúcia es tanca amb un concert a l’església de Taradell

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia2014-ultim3

Un concert a l’església Sant Genís de Taradell va posar el punt i final al cicle Nits musicals a Santa Llúcia. Unes 250 persones van gaudir d’una proposta musical amb la interpretació de diverses sonates de Bach i Mozart. El trio BCN-Cosmo (Sara Bels al violí, Jean-Baptiste Texier al violoncel i Xavier Pardo a l’orgue) va ser l’encarregat del concert, amb la col·laboració d’Albert Prat al Contrabaix i Josep Maria Plana al violí.

nits-musicals-santa-llucia2014-ultim2Cal destacar que durant el concert es va fer sonar l’orgue parroquial, que data de 1959, i va ser restaurat l’any 2006. També es va comptar amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i la directora dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat a la Catalunya central, Maria Àngels Blasco.

El cicle ‘Nits musicals a Santa Llúcia’ ha programat entre el març i el maig cinc concerts de petit format, tots ells excepte l’últim a la capella de Santa Llúcia. El cicle estava organitzat per l’Ajuntament de Taradell i els Amics de Santa Llúcia i es calcula que hi han passat unes 500 persones.

nits-musicals-santa-llucia2014-ultim

nits-musicals-santa-llucia2014-ultim4

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments