Inici Actualitat Albert Pujol guanya per segon any la cursa Cingles de Centelles

Albert Pujol guanya per segon any la cursa Cingles de Centelles

0
COMPARTIR
Foto: osona.com
Foto: osona.com
Foto edició anterior: osona.com

Per segon any consecutiu, el taradellenc Albert Pujol s’ha imposat a la cursa de muntanya Cingles de Centelles. La prova, que complia la segona edició aquest diumenge, amb una norantena de participants.

Albert Pujol (CET L’Enclusa) va guanyar amb un temps d’1 hora 35 minuts i 56 segons. En aquesta ocasió la prova tenia 21 quilòmetres i no 16 com l’any passat. En segona posició va arribar Xavier Vidal a poc més de 4 minuts. I tercer, a pocs segons, va ser Xavier Prims.

També hi va participar un altre taradellenc, David Soler (Osona Corre), que va aconseguir una meritòria vuitena posició. En la categoria femenina la victòria va ser per Laura Erra amb un temps de 2 hores 16 minuts i 56 segons.

El circuit era nou i els participants pujaven fins al castell de Sant Martí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments