Inici Actualitat La Festa d’en Toca-Sons vol que els taradellencs escullin l’agutzil a través...

La Festa d’en Toca-Sons vol que els taradellencs escullin l’agutzil a través de Taradell.com

0
COMPARTIR

agutzil-toca-sons

Enguany, la Festa d’en Toca-sons presenta una novetat. L’Associació de la Festa d’en Toca-sons té ganes de dinamitzar i fer partícip el poble en la creació i realització de la festa. Per aquest motiu, ha decidit que siguin els lectors de Taradell.com i, per tant tot el poble, els encarregats d’escollir la persona que interpretarà el paper de l’Agutzil 2014.

El procediment serà senzill. Fins al 15 de maig es podran presentar noms de candidats, tant si és la pròpia persona com si ho fa una altra persona. La manera serà enviar un e-mail a festatocasons@gmail.com, indicant el nom de la persona que els agradaria que fos un candidat al paper.

Pot ser candidat a Agutzil qualsevol taradellenc o taradellenca que tingui entre 18 i 99 anys. L’associació de la Festa d’en Toca-sons i Taradell.com recolliran aquests correus amb els candidats, i un cop comprovat que compleixen els requisits esmentats, s’obrirà una enquesta a través de la web perquè tothom els pugui votar.

El candidat més votat serà l’agutzil de la Festa d’en Toca-sons 2014.

Qui serà enguany l’Agutzil? Serà una home? Serà una dona? La resposta està a les vostres mans.

Recordeu, enviar e-mail per proposar candidats a festatocasons@gmail.com. El termini per recollir candidats es tanca el 15 de maig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments