Inici Actualitat El taradellenc Aleix Solà guanya el premi literari Miquel Bosch i Jover...

El taradellenc Aleix Solà guanya el premi literari Miquel Bosch i Jover de Balenyà

1
COMPARTIR

premi-aleixsola-balenya

Aquest diumenge es va lliurar la 21a edició del Premi literari Miquel Bosch i Jover i el taradellenc Aleix Solà es va endur el primer premi en l’apartat de prosa. L’obra guardonada porta per títol “L’home meticulós i la seva especial percepció de l’amor”.

L’acte de lliurament dels premis es va fer aquest diumenge al matí a la Sala gran de l’Escola Joan XXIII de Balenyà. El jurat estava format per Maria Rosa Cerdà, Jordi Tena, Manel Flores, Lluís Pérez, Esther Martos i Anna Chávez. Els premis estan convocats per l”àrea de Cultura de l’Ajuntament de Balenyà amb la intenció de donar més relleu a la figura del poeta i escriptor Miquel Bosch i Jover, mestre de Balenyà durant més de 25 anys i on treballà intensament fins a la seva mort el 17 de novembre del 1960.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
28 abril 2014 22:41

Enhorabona Aleix!!!!!!