Inici Actualitat Una vintena de parades al Mercat de vi i formatge de Taradell

Una vintena de parades al Mercat de vi i formatge de Taradell

0
COMPARTIR

mercat-vi-formatge2

La zona del davant de l’església Sant Genís de Taradell va acollir aquest dissabte durant tot el dia un mercat dedicat al vi i al formatge. La proposta va comptar amb poc més d’una vintena de parades que permetien degustar els seus productes i comprar-los.

mercat-vi-formatge6L’afluència de públic no va ser massiva, però sí que hi va haver visitants de forma constant durant tot el dia. En quant a vi hi havia propostes de les denominacions d’origen Empordà, Penedès o Pla de Bages. Pel que fa als formatges, tots ells eren propostes elaborades de manera artesanal.

Paral·lelament, hi havia parades amb altres productes com cervesa, dolços, olives o embotits, entre d’altres. Es tracta d’un mercat que és itinerant per diversos municipis i poblacions de Catalunya i que en aquest cas va fer parada a Taradell.

mercat-vi-formatge3

mercat-vi-formatge1

mercat-vi-formatge

mercat-vi-formatge4

mercat-vi-formatge5

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments