Inici Actualitat ERC proposa fer una consulta vinculant sobre la piscina coberta de Taradell

ERC proposa fer una consulta vinculant sobre la piscina coberta de Taradell

6
COMPARTIR

piscina-coberta-2013

El grup d’ERC a Taradell presentarà aquest proper dimecres al ple municipal una moció per convocar una consulta ciutadana sobre la construcció de la piscina coberta. El grup municipal, a més, vol que la consulta sigui vinculant.

Segons ERC, la viabilitat de l’equipament i el seu cost de construcció no “es veu gens clar”. La moció considera que, un cop vist el nou projecte de l’equip de govern per finalitzar la piscina, el model de gestió “és a dia d’avui totalment incert” i que la inversió feta per l’Ajuntament suposaria que “en un període de dos anys, el poble no podrà realitzar cap altra inversió”.

Per ERC el context econòmic obliga a “pensar molt bé si, en aquests moments, aquesta despesa tan elevada és convenient i necessària” i els ciutadans “haurien de tenir el dret a decidir la conveniència de la construcció d’aquest equipament”.

En última instància també proposa crear una comissió de treball per estudiar l’aprofitament de l’estructura construïda habilitant-hi una segona pista per donar servei als usuaris del pavelló. Contempla que en un futur es pogués reconvertir en una piscina.

La moció es debatrà i es votarà en el pròxim ple municipal d’aquest dimecres. Precisament, un dels punts de l’ordre del dia serà l’aprovació del projecte de la piscina en la seva fase final i la contractació de l’obra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
alfons
alfons
28 abril 2014 19:01

Si ens hem de gastar més de 4 milions d’euros, hem d’estar segurs que la piscina és la prioritat de tot el poble, perquè no tindrem diners per a res més en els pròxims anys.

Francesc
Francesc
27 abril 2014 23:51

Recordo que quan era al comitè de empresa on treballava, era norma comú anar a la contra del que proposava l’altre sindicat, encara que fos una cosa bona.

Jordi
Jordi
27 abril 2014 20:26

Xevi, això que dius tens raó. Però crec que no s’ha de fer cap consulta. Sabem tots que la gestió econòmica de l’ajuntament és impecable i que si ho volen tirar endavant és perquè s’han assegurat que fos viable. Recordo que l’ajuntament és el més sanejat que hi ha a la comarca, per tant no dubto d’aquest govern. Encara que ens agradi poc als simpatitzants d’ERC com sóc jo, estan fent les coses bé ecoòomicament i també socialment.

Moltes gràcies.

Jordi.

Joan
Joan
29 abril 2014 13:53
Reply to  Jordi

La gestió és tan impecable com ho és a altres pobles. I no podria ser gaire diferent: actualment els ajuntaments estan molt més controlats.

Dius que s’han assegurat que fos viable? Com? Algú ho sap? O ho hem de creure per què sí? Suposo que també preveien que la nova guarderia fos viable, i la van haver de tancar…

El problema d’aquestes obres no és tan fer-les, sinó que puguin funcionar sense que l’Ajuntament (tots nosaltres) hi hagi de fer aportacions cada any. Per una cosa que no és una necessitat bàsica.

Jaume Juvany
Jaume Juvany
27 abril 2014 13:08

Crec que el poble cel·lebra cada 4 anys una consulta sobre el que vol, votant el programa que considera més atractiu y que en aquest cas ja va dir el que volia.

Xevi
Xevi
27 abril 2014 19:46
Reply to  Jaume Juvany

Al programa de CiU posa, literalment: “Resta pendent una tercera fase que iniciarem només si es compta amb finançament sense endeutament, i si l’economia dóna símptomes de recuperació”.
Cap de les dues condicions es dóna, d’això se’n diu incomplir el programa… és el que es va votar???