Inici Actualitat Taradell es queda al poble per celebrar la Diada de Sant Jordi

Taradell es queda al poble per celebrar la Diada de Sant Jordi

0
COMPARTIR

sant-jordi-20142

L’aposta iniciada l’any passat per articular tota una sèrie d’activitats lúdiques durant la tarda de la Diada de Sant Jordi s’ha demostrat encertada. Per segon any, els taradellencs, sobretot, els més petits han pogut viure i participar de la diada.

sant-jordi-20144El punt de trobada era a la zona del davant de l’església Sant Genís on a primera hora de la tarda hi havia diversos tallers. Els més menuts podien pintar-se la cara, fer-se corones i, fins i tot, pintar-se els seus propis escuts per convertir-se en autèntics cavallers i princeses. Els tallers comptaven amb la col·laboració de les AMPA’s de les escoles de Taradell, voluntaris de l’IND Taradell i la Fundació l’Arpa.

Mentrestant, també es podia badar per l’espai habilitat per ERC Taradell per intercanviar llibres. Consistia en portar un llibre de casa i a canvi podies endur-te un altre llibre de la paradeta. Una bona iniciativa per reciclar literatura.

Tot seguit, el taradellenc Jordi Font va ser l’encarregat d’explicar una peculiar llegenda de Sant Jordi. Va ser el moment en què es va aglutinar més gent, entre pares, mares, tietes, tietes i, com no, fills.

sant-jordi-20143Per acabar, els gegants i grallers de Taradell van iniciar una cercavila pel centre de Taradell fins a la Plaça de les Eres. Allà s’hi va fer l’espectacle infantil final. Va anar a càrrec de Pep López i sopars de duro.

També cal destacar que durant tot el dia pel poble hi havia parades de llibres i roses i que l’ANC Taradell tenia una paradeta per recollir vots per la independència.

Us mostrem algunes fotografies de la diada de Sant Jordi a Taradell.

[shashin type=”albumphotos” id=”37″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments