Inici Actualitat Taradell acollirà dissabte un mercat dedicat al vi i al formatge

Taradell acollirà dissabte un mercat dedicat al vi i al formatge

0
COMPARTIR

mercat-vi-formatge2

Taradell acollirà aquest dissabte un mercat divulgatiu dedicat al vi i el formatge amb vins de la DO Empordà, la DO Penedès i la DO Pla de Bages, i bons formatges catalans d’elaboració artesana. Taradell ja havia acollit el Mercat de vi i formatge anteriorment, quan es va situar al barri de Mont-rodon, però en aquesta ocasió s’ubicarà al centre del poble.

El mercat tindrà lloc davant l’església Sant Genís i obrirà abans de les deu del matí. S’allargarà durant tot el dia per tal que tothom tingui temps d’apropar-s’hi i descobrir-ne tots els aromes i sabors.

mercat-vi-formatgeEs tracta d’un mercat temàtic i divulgatiu amb vins de la DO Empordà de la mà del celler Pereclara i del celler Vinya Canyal, que portarà vins de la seva marca pròpia i també Sinols, de la Cooperativa Empordàlia, així com vins joves i diversos vins generosos en bóta. A més hi haurà el celler Canals Nadal amb vins de laDO Penedès i els Vins Grau, de la DO Pla de Bages.  

Pel que fa als formatges, hi serà present la Formatgeria Roura-Soler de la Vall de Camprodon amb formatges del Pirineu català; la Formatgeria Montbrú de Moià amb els seus formatges de llet de búfala, entre d’altres; la Formatgeria Herbacol amb els seus formatges artesans de la Vall de Ribes; també hi haurà formatges de llet de cabra de Canàries i una selecció de formatges francesos.

Arrodoniran el mercat altres productes artesans com ara embotits, productes amb nous, olives, pa d’espècies, preparats amb bolets, xocolata, garrapinyades, dolços i cervesa, entre altres.

El mercat de vi i formatge tindrà una vessant pròpiament comercial i una altra de més divulgativa, ja que s’hi ubicaran plafons informatius en els quals s’explicarà la importància dels elements que intervenen en el procés d’elaboració del formatge, i també del vi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments