Inici Actualitat Tot a punt perquè Taradell celebri el Sant Jordi

Tot a punt perquè Taradell celebri el Sant Jordi

0
COMPARTIR

sant-jordi-20133Un any més Taradell viurà la diada de Sant Jordi amb moltes activitats paral·leles. Durant tota la tarda hi haurà propostes per a tots els gustos i es mantindrà la iniciativa d’intercanvi de llibres, que impulsa ERC Taradell.

El dia abans a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall es farà una revetlla de Sant Jordi. Consistirà en la lectura de poemes per part dels usuaris i amb l’acompanyament musical del professor de l’Escola de Música de Taradell, Marc del Pino. Es tracta d’una proposta del Departament de Cultura i del Sevei de Biblioteques, que ja es va fer l’any passat en més d’un centenar de biblioteques. A les 9 al centre cultural Costa i Font hi haurà la presentació del llibre “El General Prim” a càrrec d’Arnau Cònsul.

El dia de Sant Jordi, a banda de les habituals parades de llibres i roses, es farà una nova edició del mercat d’intercanvi de llibres al davant de l’Església. També hi haurà tallers infantils amb la participació de les AMPA’s de les escoles del poble, voluntaris de l’INS Taradell i la Fundació L’Arpa. Serà a partir de les 5 de la tarda.

sant-jordi-20134Mitja hora més tard, el taradellenc Jordi Font farà de joglar explicant llegendes. I això donarà lloc a la cercavila de grallers i gegants que portaran els més menuts fins a la Plaça de les Eres on es farà l’espectacle infantil final. Aquest anirà a càrrec de Pep López i sopars de duro.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments